Monday, July 14

Pemandu cilik lagi comel


Hari sabtu yang lepas 12hb Julai, ibu, ayah, Qaira dan maksu ija telah memergikan diri.. ( ada ke perkataan ni.. ahakss) ke Pusat Reakreasi Air Kat presint 6 sebab nak tgk "sailing week". Ayah drive macam bijak jek. huhu macam tahu jalan.hahha.. rupa rupanya abis satu putrajaya kami jelajahi, tapi tidak berjumpa dengan kawasan yang nak kami pergi. Akhirnya.. dengan perasaan kelakarnya,, kami dah jumpa jalan ke pusat rekreasi tu.. haha. rupanya depan umah jek. belakang PICC. ciss.. abis minyak jek. ingat kan jauh mana..biasalah kan.. tempat baru.. sempatlah snap beberapa keping gambar untuk tatapan dan kenangan.



nak gi mana tu dik?Pandu berhati hari ekk..

ni la gambar kapal layar yang ngah sailing. huhuh.. nasib baik la masa ni ada tarian suffer. ( ntah betui ke idak ejaannya.. ahakss belasah jek) tak la kita boring tgk. haha. walaupun tarian suffer tu ntah apa jenis tarian tapi leh la layan bosan.. huhuhu

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan