Saturday, April 24

Facebook III



Ronda ronda facebook ternampak satu video yang bertajuk, ibu dan facebook. Selalunya malas nak tgk video video yang link ke facebook ibu ni. Ibu pun tgk la video nya.. tetiba tergelak besar ibu tengok.. Adeh.. terkena gak ngan ibu … tapi nasib baik ibu bukan jenis addicted facebook tahap maxima.. kalau bagi level 1-5.. ibu dalam kategori 2 ½.. ahhaa boleh kot..


Betul jugak apa budak tu cakap ngan pasal facebook ini. Leh jadi addict woo.. tambah tambah kalau sesapa yang dah terjebak ngan games nya.. Farmville, Mafia.. hehe itu jek yang ibu tahu pun, sebab ibu tak amik hal sangat ngan games ni. Salah satu factor ibu abaikan setiap ajakan kengkawan untuk terjebak dalam Farmville.  Kalau dah terjebak.. nanti Qaira la plak yang akan baca puisi tu kat ibu.. hehehe..


Maka wat ibu ibu yang kategori addicted yang melampau dengan facebook.. kurang kurangkan la aktiviti ni.. nanti pengabaian kepada anak anak akan berlaku..  Video tu adalah pengajaran dan luahan hati dari anak kepada ibunya..




Ibu dan face book
Ibu...
Facebook..
Hubungannya erat sekali
Setiap hari, sehabis mandi
Selesai makan
Sehabis apa pun
Dalam hatiku.. aku berfikir.. mahu kemana gerangan nya iya
Note book
Tapi.. apa yang selalu dia lihat di notebook
Facebook
Setiap hari tawanya bergema
Sampai kapan kah hubungan erat antara ibu dan facebook
mungkin sampai akhir hayatnya
Notebooknya akan dibawaa.. kesyurgaaa

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan