Sunday, May 2

Jusco Mahkota Cheras



Lepas balik dari kenduri kawin di Senawang, singgah kejap rumah Achik Minah ( opah bagi Qaira) nak melawat Ain baru melahirkan anak lelaki namanya Darwis. Hehehe.. tak der gambar la.. sebab sibuk bersembang. Lama tak jumpa. Kat situ tetiba.. aik aik.. ada keta Wira Spesial editon AFL ****. Uikkk.. ada Achik Ila dan Mak Long Dahlia dan Iman rupanya… hehhe. Sembang punya sembang.. punya sembang.. berapa banyak sembang daaaa.. hehehe pas tu kita gi Jusco Mahkota Cheras. Jusco baru jek buka. Bukan duit banyak pun untuk gi shopping.. tapi saja saja nak tgk Jusco baru .. hahhaa macam tak pernah gi Jusco ( ayah kata.. mana mana jusco pun sama jekk).. hahahhahha…
Sampai kat Jusco.. duk ngah pk nak gi mana…

Dah tahu kat mana nak gi.. pergh.. menonong jek gi tanpa memikirkan keselamatan diri serta kesedaran sivik bahawa dia tu budak kecik.. main langgar jek orang.. asal sampai ke destinasi.. dan untuk pengetahuan.. sebenarnya Qaira ni cam dah tahu kat mana kawasan untuk games di Jusco. Ibu bawak Jusco mana la.. Jusco Cheras Selatan, Jusco Tmn Equin, Sri kembangan, Jusco Ipoh.. dan yang ini Jusco Mahkota Cheras yang dia tak pernah pergi...tapi cam dah biasa pergi. Pelik kekadang. Tapi tu la.. agaknya memori Qaira ni tahap A kot.. hahah dan dia dah bley agak di mana pusat games Jusco. Mesti sama jek walau di mana Jusco tu berada.. hahahhaha.. Cayalah Adik..
haha.. Ini lah keroje nye kalo sampe di kawasan permainan ni.. semua mende dia nak cuba. Hari ini ibu tak mahu tukar token.. Qaira ketuk-ketuk dan naik la permainan tu , kang di tukar token, lagi dia tak mo balik dan bukan senang untuk keluar dari kawasan ini bila Cik Qaira kita ni dah masuk.. adoii tangisan bagai kena dera waktu nak tarik dia kuar... cam tu la selalunya.. 
ha.. ni la muka budak bertuah tu.. orang Peace dua jari jek.. dia punya Peace sampai 3 jari. hahaha belasah la dik.. janji Happy


hahaa..model iklan dinding.. sempat gak ibu numpang pose.. asyik Qaira jek.. hahhaahahahah



Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan