Sunday, April 25

Birthday Party Qistina.

Ptg ni dlm kul 2pm gitu nak p ke 1 majlis harijadi sepupu Qaira di Kg Gadong, Nilai. Gambar birthday baby yg tengah tu nama dia Nur Qistina Zahirah Bt Mohd Kamil kini dah berumur 2thn actually pd 20hb April 2010 ari tu..tp disebabkan mlm sblmnya tu iaitu pd 19 April nya, ibunya terbesalinkan adik dia, dlm kul 11 lebih la gitu..kalo leh tahan2, bleh dema kongsi tarikh lahir kan..huhuhu. So birthday celeb ni pun dh ditunda ke Ahad iaitu ari ni lah utk bg masa ibu dia mengumpul tenaga balik...ngeeee..
Gambar atas ni sepupu Qaira jgk sebelah ayah. Bdk ni namanya Nur Syafira Elyana Bt Mohd Syazwan. Uniknya dia nk ngan si Qistina tu, mereka berkongsi tarikh lahir yg sama iaitu 20hb April 2008. Berkongsi plak hospital kelahiran yg sama iaitu Hospital Tuanku Najihah, Kuala Pilah, N9.
Ok, kami nak bersiap nak mandai dan mekap sakan. Nak p mkn kek..huhuhu.. kang aku tepek kat sini gambor2 nya..

Cau cin cin...

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan