Wednesday, June 17

San Andreas vs Jurassic World

Salam..

Tajuk San Andreas vs Jurassic World, sebab kami tgk dua dua cerita ini. Kalau tanya kakak.. mana satu yang best dia akan cakap.. dua dua best ibu. Tapi cerita San Andreas ni ada gempa bumi, tsunami, banjir.. best. Jurassic World ada dinosour besar. T Rex. hahhaha tu jek la dia komen.

San Andreas ni kita tgk hari Jumaat 12 Jun 2015. Ayah tak der kat rumah. Ayah pergi Kuala Lumpur ambil barang.. kita-kita je yang ada kat rumah. Lepas sarapan pagi.. di Restoren AFT, terus cakap dengan kakak.. Kak.. jom kita tgk wayang. nak.. Mestilah nak kan jawapan budak bertuah ni. Hahhaha.. sebab nak masak pun.. gas tak der kat rumah.. hahhaha alasan malas masak. ( dah suruh ayah beli gas berpuluh-puluh kali.. hehe banyak kali.. tapi ayah asyik lupa jek.) Tambahan ari ini ibu cuti. la la la la.. Lepas sarapan, terus call Ayah.. bagitahu nak tgk wayang.. Ayah tanya ibu.. boleh ke?? sebab adik sekarang ni sangat lincah.. banyak kali pesan.. tgk dan perhati adik. bla bla bla bla.. hehhe . Ibu kata Okey jek.


tadaaaa.. dalam TGV Seremban 2. hahha kami beli seat couple. selesa sikit . walaupun ikut kan mahal. sepatutnya kakak dapat harga kanak-kanak. tapi sebab nak selesa beli seat couple.

cerita ini yang kita tgk.. heheh Adik memberi kerjasama yang sangat baik sewaktu tgk cerita ini. Belikan dia pop corn satu. So dia layan pop corn jek. sambil bebel bebel. janji tak nangis. hahaha sebab hari jumaat tak ramai pun yang menonton. separuh cerita.. adik pun tido. hahha mesti dia boring. 

Bagi Ibu cerita ini mmg terbaik, Bila tgk cerita ini.. terfikir kat kepala otak ini, bila sel-sel otak berhubung, Macam mana ye kalau kiamat. kalau kita tgk cerita ini pun dah gerun tentang gempa bumi dan Tsunami Besar.. erkk takut-takut. 


Jurassic World 

Cerita Jurassic world ni mmg dah tempah tiket awal-awal. tempah online. takut ramai orang.  Kita pergi tgk hari Sabtu malam. 13/6/2015. Tayangan 8.45 malam. 

Bagi Ibu, cerita ini tak world sangatlah. Ibu suka lagi tgk Jurassic Park. Jurassic World ni macam tak berapa Umpph . hehehe.. cam tu la. nak komen banyak pun bukan reti. hahahha tapi Jurassic Park lagi banyak Umpph. dari ini. yang ini kurang. Action dinasour tak berapa best. haha.. Kalau anda semua tak percaya.. boleh la tgk. bandingkan. Untuk adik dan kakak.. terbaik la. hahha pasal banyak haiwan besar besar..

tu jek la kot. nak cerita.. hahhaa..

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan