Friday, January 6

Model popular Malaysia

Salam pagi.. Tajuk cam best.. Model popular Malaysia. Tapi sebenarnya langsung tak der kaitan.. hahhaa.. saja jek. Pagi ini my little Princess Qaira, tak mintak apa apa untuk pergi sekolah. cuma masa bangun tido bila ibu ajak pergi mandi, dia kata.. ibu mandi dulu... hahhaha.. sebab dia tgk ibu tak mandi lagi. 
Hari ini Kakak nak pakai baju kurung hitam, walaupun malam tadi dia sibuk nak pakai baju pink.. layankan jek la. Lepas pakai baju, sambil ibu bersiap nak pergi kerja.. kakak seperti biasa godek ibunya makeup.. nak pakai lipstik... aiyok.. pakai la lipstik.. lepas siap.. ibu ajak sarapan.. tapi..

Inilah dia budak bertuah tu.. siap posing untuk tangkap gambo


Ibu: kakak.. jom sarapan..
Qaira : tak nak...
Ibu: penat ibu masak.. kakak tak nak sarapan
Qaira: tak nakk... nanti lipstik habis..

Adoiii.. pening kepala ku... Adeh.. Macam macam ragamm

Tgk Lisptik dia.. punyala tak mo sarapan sebab takut lipstik habis..

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan