Tuesday, November 29

Adik Kakak ada dalam Longkang!!!

huhuu.. salam selasa.. pergh.. ari ni ari mengantuk ibu kat opis. nak kata lambat tido.. idoknya.. ini kes terlebih tido.. keje masih bertimbun.. tapi hahhaa.. biasalah.. wat cam tak nampak jek keje tu kalau dah ngantuk ni. Tingat plak blog Myqaira ni yang dah bersawang, maka teringin plak nak mencoret sesuatu. Sesuatu perkara yang berlaku di waktu pagi ( tarikh tak ingat.. tapi dalam bulan November gak..) cerita ni ibu dah updated kat facebook cuma kat blog jek tak sempat.. hahha..

Tajuk cita ialah... ADIK KAKAK ADA DALAM LONGKANG!!! pergh.. sadisnya ayat. hehhee tapi tak lah sadis ceritanya.
Kesahnya ialah waktu kakak bangun tido.. sambil dia bermalas malasan.. kakak tertengok gambar family. Kakak kata.
"Ibu.. itu gambar ayah, gambar ibu dan gambar kakak.. tapi..kakak tak der adik." huhuuh.. adeh.. ayat kakak.. ibu tanya balik " Adik kakak kat mana?" Kakak jawab.. " Adik kakak ada dalam longkang.." ibu jawab.. " aik.. macam mana adik kakak ada dalam longkang".. kakak jawab.." orang jahat buang.. sian dia".. huhuhu.. ni semua penangan kakak tengok gambar baby kena buang dalam longkang..ibu jawab semula.. " tak pa.. nanti ibu cari adik untuk kakak ye.. " kakak dengan muka gumbiranya.. kata " yeyeyyee.. nanti kakak beli puting untuk baby yeee" hwakkakkakkaka.. adoiiii.... Hope Allah berikan ibu rezeki untuk dapatkan adik untuk kakak..doa doa..

huhuhu.. gambo kakak nak gi operation.. nanti ibu tulis citer ni lak.. ihikss

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan