Sunday, May 16

Poco Poco dan sukaneka


Salam… dah seminggu ibu tak menulis di blog. Heheh.. berabuk dan bersawang plak ibu tgk blog ni.. sunyi dan sepi sebab tak der entry baru. Sorry la kepada sesapa yang dating menjenguk.. untuk intai intai entry baru, minggu lepas ibu sedikit bz, bz dengan meeting yang harus ibu hadiri.
Nak cerita apa yer entry ni.. fikir fikir.. na.. na.. na.. nak cerita pasal Piala Thomas.. hahhaha.. tak mo la tulis.. sedih jerk Malaysia kalah mudah dengan China.. Geram semalam ibu tgk.. ok.. kita citer pasal balik Kampung la.. hehhee… minggu lepas  8hb May.. kita balik kampong.. nyanyi skit..
 OOhhhhh OOohhhh balik kampong… Ohhh ohhh balik kampong…
Ohhhh Ohhh balik kampong.. hati girang…. Hehhehhee
Masa balik kampong hari tu.. rupa-rupanya kat kampong ada program sukaneka.. cam gitu la.. hehe.. apa lagi.. lama tak join… bila lama tak join.. maka ibu dan Acu Ieja pun menjoin kan la diri.. pagi pagi tu ada acara senam robik.. hehhehe apa lagi.. POCO-POCO laaa.. hahhahaa.. lama dah tak poco-poco ni. Last tak silap ibu poco poco tahun lepas.. masa tu ibu aktif lagi jadi Jurulatih Kokurikulum Putrajaya, so bila ibu dah tukar kerja ni.. hahhahha… tak der kawan dan masa nak poco-poco.. nak poco-poco ngan ayah??? Di gelak kan nyer ade.. bukan nak wat.. hahahha..nak menulis panjang panjang malas.. layan gambar jek la ekk kengkawan… huhuhuhu..
 Acu dan Qaira sempat bergambar kat padang sebelum mula senamrobik.
mari kita poco poco.. 
atuk pun join sama.. hehe atok tu senam ke peluk tubuh jek.. hahahha
Acara sukaneka.. sebenarnya banyak lagi.. tapi ibu tak join sampai habis.. masa tu hari nak hujan.. maka.. kita balik awal.
Acu dan Qaira lagi.. hehhee
Inilah sekolah rendah ibu.. ingat lagi masa dulu.. kalau gi sekolah kena bawak kayu api.. nak tahu sebab apa.. sebab orang kantin nak masak untuk bagi makan ibu dan murid murid.. Program makanan tambahan.. hehhe..
Cak.. sempat bergambo lagi ..
Penat dah ni... Ibu.. penattt....
Penat.. sampai akhirnya tido di bahu ibu.. hehhe sayannnggg Qaira...
cam gitulah ceritanyaa.... nanti ibu menulis lagi yeee... banyak lagi gambar gambar tak upload.. hehehhe.. daaaa..

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan