Sunday, April 18

POLIS yang lawak

Entry kali ini, bukan la entry Qaira, tapi entry ibu Qaira.. hehe..tadi waktu duk melepak lepak tgk TV, ibu tertengok la satu games kat TV. tak silap ibu NTV 7. tajuk dia Celebrity karaoke kot. dia nyer pengacara.. huhuh.. tak kenal ler ibu..  ngah layan games ni.. tetiba.. ibu duk tgk dia nyer peserta.. ibu duk tanya ayah.. ini peserta ni polis betul ke tipu?.. sebab kalau polis betul.. ish.. tak layak tul dia sertai games ni.. ni games gedik-gedik.. cam kreadibility polis tu menjunam jatuh kalau dia join games ni.. hahhaaha..


Pastu tgk dia nyer penonton.. pergh.. banyak polis.. wakkakaka.. sah La polis.. Adeh.. tergelak betul ibu.. tgk polis yang join. nyanyi gedik gedik.. karaoke.. wakakka.. adoi la.. polis weh.. nak main games kat TV ni, jgn la duk main games cam gini, pakai uniform polis lak tu.. buruk bebeno. Tak sesuai. Kalo pengakap atau Pandu Puteri ok la kut.. apsal la ibu tak puas hati arr polis main game ni.. adoi laa.. konpius konpiusss..


Waktu tu ibu duk belek2 kamera.. waakkakak sempat la snap beberapa keping . snap dari tv jek..apa komen kowang yg baca plak?

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan