Saturday, April 17

GiftAway From Mama Damia

Jalan punya jalan terjumpalah 1 blog ni yg menganjurkan gift away.. So, qaira, apa lagi.. jom kita join lagiiiiii...hehehe..

Gift Away dia buat sempena Ulang Tahun Damia pada 13 APRIL 2010. So bagus jugak buat cam ni kan. Boleh lah berkongsi2 kegembiraan dgn silent2 reader di luar sana disamping meramaikan kawan di dunia blog tanpa sempadan ni. Pada yg rase2 berminat nak join, boleh lah baca lanjut di blog mama Damia yg ku rasakan masuk ke bilik ala2 english deco camtu..huhu. Tarikh tutup 25 hb APRIL 2010 ya..so cepat2 lah join, syarat pun tak susah mana.
Dari blog Qaira, kami sekeluarga mengucapkan Happy Belated Birthday pada DAMIA. Semoga menjadi anak yg berguna kepada agama, bangsa dan tanah air..ngeee.. patriotik gituu..

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan