Tuesday, September 2

Kemre oh.. kemre..

akhirnya.. kemre kita dah di baiki.. la la la.. leh lah tangkap gambo banyak banyak semula. dulu ada gak kemre masa kemre ni ghosak.. tapi cam gambo dia tak best.. tu yang nyebabkan ibu jadi tak da mood nak tangkap gambo. RM165.. uwaaa.. mahal gak ibu kena bayar tuk kemre yang ghosak tu.. eceh.. cina tu kata.. " itu lens talak gelenti maa.. itu screen pun talak gelenti.." ibu tanya apa yang gerenti sebenarnya.. dia cakap.. " iaya..ini button.. kalau talak mau picit.. itu ala gelenti.. apa daa..adeh.. buang duit jek rasanya.. tak pasal pasal kena kuarkan RM165. Nanti bila senang ibu nak upload semua gambar yang tertunda yang ada dalam kemre tu.. huhuh.. tunggguuuuuuuuuuuuuuuuu.... selamat berpuasa kepada pembaca blog ni.. moga puasa kita di terima Allah....

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan