Tuesday, October 27

Hotel ibis Styles Sandakan Waterfront




Hotel ibis Styles Sandakan Waterfront

HS 12 Sandakan Harbour Square, Sabah, 09000 Sandakan, Malaysia

+60 89-240 888

Wokey kita review hotel yang ibu pergi masa ke Sandakan. dah beberapa hari dalam draf 
cuma tak publish 
sebab ada beberapa lagi yang tak upade. skang baru nak pulish. 
hahahha review hotel .. macam la dapat duk free.. mmg tak lah.. tapi saja.. kot-kotlah membantu
 kengkawanyang nak ke Sandakan. Kan kan. kan

Ceritanya bermula ..
Mula-mula yang akhirnya tak jadi. hehhe Ibu dan Auntie Amnah nak menginap di 
Four Season di Sandakan. 
Nampak tak feeling cam orang kaya. hahha tapi duit semikut. hahhaa.. untuk 3 hari menginap,, 
jumlahnya melebihi 
hampir mencecah RM 1000. hahhaha kan feeling org kaya sangat. Lepas tu Auntie Amnah kata..
 tak jadilah..
kita tinggal di Hotel IBis Style. Hotel ni dekat dengan Four Season.
hahhaha bila orang tanya.. duk mana.. jawapannnya duk hotel dekat Four Season.. Bukan di Four
Season Ok.. nampak tak permainan tu. hahahhaa

Auntie Amnah kata.. kalau duk IBIS kita boleh jimat duit dan dapat beli ikan banyak..Cantik gak
 cadangan tersebut.

Secara Rasminya, kami tinggal di Ibis Style Sandakan. Cantik.kiut.. warna-warni hotel ni


Ini  hotelnya..


Cantik tak.. lihat laut Sulu dari tingkap Hotel.


katilnya.. dua katil Single


hehehhe abaikan jika ada nampak yang berselerak.

hotel betul-betul tepi pantai. Dengar ceritanya.. sebelum ni laut. dan di tambak. 
Kalau nak makan. 
tak yang risau.. banyak kedai. cuma pandai pilih.. untuk dapatkan 
sedap atau tak.
Sarapan pagi dia..hehhe mmg simple la.. tak banyak macam hotel banyak bintang. 
ok untuk alas perut seblm pergi kerja. hehhehe


Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan