Sunday, January 16

Selamat Hari JAdi ke 3 Qaira...

Hari ini adalah hari jadi Qaira yang ke 3. uiyoo.( 16/1/2011). dah 3 tahun rupanya anak ibu ni.. Akal pun dah panjang.. bIjak pun dah terlebih.. Aktifnya .. Ya Allah.. Tapi tahun ni .. ibu tak wat apa apa sambutan.. just sambutan kita kita ajek.. hehhee.. Ibu, ayah dan Qaira. termasuk la Achik Ila, sebab achik ila datang rumah. 

Walaupun hari ini kita sambut untuk kita ajer.. sebenarnya Qaira dah sambut awal lagi dianya besday. Hari Jumaat 14/1/2011. Ibu dan Ayah beli Kek dan Qaira sambut di sekolah nye.. hehe.. Mula mula ayah nak buat jugak sambutan, tapi ibu kata tahun ni biar dia sambut dengan kawan kawan. kalau kita buat kat rumah pun, kawan kawannya tak datang rumah. hehhehehe.. HAdiah?? hehe tak der hadiah dari ibu untuk Qaira, sebab selalu sangat dapat hadiah dari ibu dan ayah. Satu perkara lagi, Qaira dah tak mahu ibu dan ayah panggil dia adik, bila ibu panggil adik.. Qaira akan kata.. Qaira ni kakak la ibu.. hehhehe..
hehhe.. ini dia my besday girl.. Qaira Tsamaratulqolbi binti Ierwan Nur Haffieza

Moga anak ibu dan ayah ini menjadi insan yang soleh dan berguna kepada agama, bangsa dan negara..Semoga Allah sentiasa merahmati anak ibu ini.

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan