Saturday, June 18

Sutra Beach Resort, Terengganu

Sutra Beach Resort  http://www.sutrabeachresort.com/term.html letaknya  lebih kurang 35 km dari Kuala Terengganu. Entry kali ni, ibu nak bercerita tentang jalan jalan ke sini.  Tarikhnya ialah 16hb Jun - 18 Jun 2011.

Bertolak dari rumah di Putrajaya lebih kurang jam 9.30 malam. lepas makan makan, dan buat beberapa perkara, lebih kurang jam 11 malam baru ler beno beno kami bergerak ke Ganu. Penat tido.. bangun.. tido.. bangun.. ( credit to Ayah yang drive.)jam 5.00 pagi sampai kat Sutra Beach resort. Pepagi buta.. ibu cari receptionis.. nak daftar masuk, pepagi buta tu, sementara menunggu ibu daftar masuk, ayah dan Qaira tido le dalam kereta, sebenarnya ibu ada kerja kat Sutra Beach ni. tapi di sebabkan ibu tak mampu nak drive jauh n kena gerak malam, maka ayah dan Qaira la terpaksa hantar.. akhirnya jadilah cuti cuti Qaira di Sutra Beach Resort.

Resort ni dalam kategori 3 bintang kot. Nice, dan pemandangan yang cantik, tapi sayangnya , pantai kat sini tak leh mandi. tapi kalau berani.. tak salah pun nak mandi.. cuma pantainya tak landai. So akhrinya Qaira hanya mandi kat kolam jek la.. hahhaa.. Selama 2 hari ibu ada meeting kat sini, Qaira dan Ayah, mandi kolam sakan.



bakal penerjun .. hahahha.... jgn terkejut.. budak si kenit ni baru umur 3 tahun 5 bln

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan