Sunday, February 2

Santai Malam di Dataran Putrajaya

Walaupun cuti minggu ni panjang.. mulai cuti raya cina hingga ke cuti hari wilayah.. ibu dan ayah tak balik kampung. . Just duk kat rumah dan jalan jalan di kawasan dekat jek. Bukan apa.. sebab bila last minute nak bercuti.. semua tempat yg nak pergi tu penuh.. so. Akhirnya. . Lepak rumah jek laa. Dan Sejak pindah dari Putrajaya dan setahun lamanya tak pergi Dataran ni. Malam ni tergerak hati en Ayah utk pergi selepas berjanji dengan Cik Qaira. Hehhe nak tak nak kena gak pergi. Sebab kalau tak.. Cik Qaira ni terus akan kata.. Ayah penipu sebab janji tak di tepati. 

Malam ni gi gak la Dataran ni. Semakin meriah rupannya dah.. hehhe . Cik Dinna.. tak banyak songeh.. sebab ini waktu tidornya.. haha dia tido jek.. lepas En Ayah bawak pusing dgn stroller satu pusingan dataran. Layan gambo jek.. maleh nak tulis panjang. ..

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan