Thursday, May 23

Jalan jalan Johor

Kes jalan-jalan Johor ni sebenarnya dah berlaku lama dah. Hehhe awal bulan May ari tu. Tapi skang baru ler berkesempatan nak tulis. Itu pun lepas ibu downloads blogger for android application ni dari playstore. Hehhe kalau tidak lagi lama la nak uplod.  Bukan apa sebab gambo banyak dalam hp. So kemalasan tahap maksimum utk transfer ke laptop.

Jalan-jalan Johor ni sebenarnya tak der tujuan khusus pun. Saja . Nak habis kan duit. Hwakakkaka.. sebab duit banyak giler.. sampai tak tahu nak habiskan cam na. Bley gitu. Ceh.. sebab tak der plan yg baik utk gi Johor ni. So jalan jalannya pun belasah jek la.
Ibu selalu gi johor ni. Tapi jarang nak jalan-jalan. Hehheheh. Sebab apa.. ntah.. sebab ibu rasa tak der tempat best walaupun diorang kata banyak tempat best. Hehe.. pi kojo.. balik hotel.. gi balik kojo..cam tu leh kalau ibu ada kojo kat Johor. Hehhe

K la .. banyak la bebel. Masa gi Johor ni kami cuma jalan 2 tempat jek. Hehhe.. satu kita gi hello kitty kat nusajaya. Sebab nak gi legoland. Mahal giler. Hahhaa. Ti lah. Ada duit lebih kita gi. Dan kemudian di Tanjung Piai.
Pergi hello kitty pun makan masa 1 hari. Hehhee.. ok.. meh tgk gambo ..eh. sebelum tgk gambor.. nak bgi tau.. kita tido di suria city hotel. Ok lah.. rm 135 semalam termasuk sarapan. Hehe meh.. tg gambo

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan