Tuesday, August 2

Satu Ramadhan

Salam Ramadhan  buat semua umat Islam di seluruh dunia yang sedang membaca blog si kenit ni.. hehhe ada ke orang baca??? hahhaahha..

First Ramdhan ibu saja jek ambik cuti. Penat kerja. so cadang dengan bercuti boleh la masak masak untuk berbuka puasa . Tapi sadis.. ibu demam. dulu setiap sambut ramadhan n syawal ibu akan demam dan muntah muntah. cuma beberapa tahun kebelakangan ni jek demam tu tak hadir. hehheheh.. Disebabkan demam itu akhirnya planning nak masak masak tu jadinya.. masak kat kedai jek.. Ayah pun pergi la ke pasar Ramadhan Presint 2. hehehe membeli makanan untuk berbuka.. meh meh.. tgk.. apa yang Ayah beli.



 Apam balik+kelapa+pulut hitam..
heheh ibu tak berapa gemor makan ni. ibu rasa sikit jek.lagi pun maybe tekak ibu rasa pahit sebab demam

 Ayam Dara Golek .. huhu ayah beli seekor. RM18 .
. pergh.. terkujat ibu.. Ayah beli seekor. nak makan 2 orang jek, Qaira sikit jek pun nak makan nyee

Badak Berendam
hahha yang kuih ni ayah membebel masa makan. sebab Ayah kata tak sama.. ada ke gula merah dalam tu.. sepatutnya kelapa la.. bla bla bla..tapi habis gak.. ahakss


Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan