Sunday, January 16

Samsung Wave II vs Xperia X8 Sony Ericcson

Tajuk.. pergh.. cam nak review hp jek. tapi bukan pun. saja letak jek tajuk.. hahhaha.. Ibu dapat satu hadiah Samsung Wave II.. hadiah hari jadi tertunda. bley gitu. MAcam mana leh dapat hadiah Hp ni?? cer cita.. cer cer.. hehhe.. ( Penangan hantu mak limah ) ibu saja jek cakap ngan ayah nak hp baru . hp tu nak guna untuk ofis maksudnya untuk kegunaan personal dan untuk kegunaan kerja ibu. Tipon yang ada skang dah terlalu famous.. hahahha yo yo oo jek famous.. maksudnya  telefon yang satu lagi tu no nyer dah digunakan untuk bisness . payah la... bisness dan kerja.. ( cam busineswoman nyer bunyi nye.. ) hahaha.. 

Ibu kata pada ayah.. ibu nak hp yang boleh simpan banyak msg. tak perlu mahal. Ayah kata.. ok nanti saya beli hp Butterfly.. ( hp nokia zaman  dolu dolu)  aishhh.. tak mo ibu, hahhaah.. demand la plak. Satu Hari jeng jeng jeng...ketika jam 5.15 ptg. pada tarikh 14/1/2011 di dalam sebuah kereta Wira. sedang sibuk duk ngomel itu dan ini.. pot pet.. pot pet.. ( hahha bukan berleter yer. tapi menyembang)  tetiba ayah kata.. tu plastik bawah kerusi tu amik.. huuhuhuh.. ibu ingat plastik sampah.. jeng jeng.. rupanya kotak HP baru.. SAMSUNG WAVE II.... huhuhu.. TQ TQ mY dear Hasben. pastu  ibu kata... kenapa beli yang mahal.. hehehe.. boleh gitu.. sepatutnya.. orang dah beli.. jgn tanya kan.. hahhahhaa.. tapi biasalah.. jeng jeng jeng ni lah ghopenya hp ibu.. tapi amik kat website samsung jek.. http://wave.samsungmobile.com/wave2.html
SUPER AMOLED: The Best Ever Viewing Experience
canggih tak?? hehhee.. tka canggih pun kena di canggihkan jugak.. mula mula ayah kata nak beli blackberry untuk ibu.. tapi disebabkan ibu tak suka blackberry.. heehhe.. dapat ini.. SYukuran Syukran.. hahaha.
Persoalannya
 kenapa lak ada XPerian x8 sony lak????
hehhee. saja jek. ni adalah hp ibu yang lebih kurang 3 bulan lepas ibu beli. selepas ibu let go hp ibu yang ayah beli atas kebenaran untuk membeli hp

ini hp lama ibu yang ayah beli. tapi sebenarnya warna putih. heheh ni amik jek kat website sony. 

ini Hp yang ibu beli setelah ibu let go kan hp di atas. hehhee.. Ibu still guna yang ini jugak.. 
Antara 2 hp ini mana yang best.. jawapanya dua dua best.. haha yang lain ibu tak tahu nak kaborkan.. sebab ibu ni bukan terrer sangat dah pasal telephone.. hehhe.. layan jekk.. 

TQ my hasben.. ahakss. nanti beli lain lak ye

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan