Sunday, June 22

Qaira dan Ulu Bendul

Perkara yang tak jangka jangka berlaku. hehehe.. Pagi tadi Atuk Negeri 9 Qaira Telefon, tapi ayah tak angkat. Kemudian Pak Lang Kamil telefon. Ibu angkat dan beri pada ayah. Rupa- rupanya pasal Tiket Super GT untuk esok. Ahad 22hb Jun. Apalagi.. ayah pun nak jek. pasal kalau nak beli sendiri mmg mahal. dapat free sapa tak mahu. Mula-mula Atuk Qaira kata amik kat Kuala Kelawang. Kita pun pergi la Kuala Kelawang.ala.. sejam perjalanan dari rumah kita. Sampai jek kat Kuala Kelawang, ayah telefon atuk.. rupa-rupanya atuk dah balik ke Lui Timur. Arghh.. mahu tak mahu kita terpaksa gak pergi sebab dah separuh perjalanan. nak balik semula pun tak berbaloi gak. Kita pun dengan secara tak segaja terus balik kg untuk amik tiket tu. Atuk kasi 4 keping tiket untuk Main Grandstand Super GT yang reganya RM150 sekeping.. hwakaka.. mahai gilak. so..ibu tipon Acu ieja untuk pergi sekali. ajak Achik Ila dia tak mo gi. Makanya ada satu lagi tiket lebih.. ihikss.. nak kasik sapa la ekk.. huhu..


Ni lah dia 4 keping tiket Main Grandstand Untuk Super GT esok.

Lepas balik dari Lui Timur, kita singgah sekejap kat Ulu Bendul. Mula-mula ayah nak tgk ular sawa kat situ, tapi dah tutup. tempat ular sawa tu bukak dari kul 9-5 jek. oleh kerana tak leh tgk, kita pun lepak-lepak kat situ sekejap sambil makan burger. huhu.. ni lah gambar yang sempat di rakamkan ari tu.





Qaira dan Ayah sedang renung apo tu. hehee.

Esok kita nak tgk Super GT tu. tapi sebelum tu kita akan ke Bagan Lalang tuk berkelah. huhuhu.. inilah plan kita untuk esok hari. lalala.. Harap semuanya berjalan Lancar.. la la la

Jam Berapa Dah Ni???

Cerita-Cerita Lama

Blog Rakan